Blank Crystal Trophy

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najboljši Kitajska prazno kristalno trofej proizvajalca in dobavitelja s strokovno tovarne. Dobrodošli v veleprodajni praznični kristalni trofej, odprodaje izdelkov s praznimi kristali. Ime artikla: k9 prazen kristalni trofej za custom 3d lasersko graviranje Ključne besede: ...

Podrobnosti izdelka

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najboljši Kitajska prazno kristalno trofej proizvajalca in dobavitelja s strokovno tovarne. Dobrodošli v veleprodajni praznični kristalni trofej, odprodaje izdelkov s praznimi kristali.

Ime artikla: k9 prazen kristalni trofej za 3d lasersko gravuro po meri

Ključne besede: prazen kristalni trofej

Št. Izdelka: SCT-001

Blagovna znamka: sijoč kristal

Material: vrhunski optični k9 kristal

Vrsta izdelka: nepravilni kristalni trofej

Velikost (mm): 180x250x45 (lahko je različna)

Uporaba: 2D / 3D gravura, peskanje, barvno tiskanje kot darilo za kristalno darilo

Pakiranje: darilna škatla s predstavitvijo

MOQ: NE ZAHTEVA

Naši praznični kristalni trofej je narejen po vaši zahtevi in ​​ročno polirani s strani naših kvalificiranih delavcev, da dosežete sijajni sijaj. Kakovost in visoka transparentnost praznega kristalnega trofeja vas bodo predstavili v neverjeten svet dvodimenzionalne in tridimenzionalne laserske gravure. Ne glede na to, kdaj bo naš prazni kristalni trofej z 2D / 3D grafoskopom, se bo to spominjal večno.

Yiwu Shining Crystal Import & Export Co, Ltd je najboljši China Crystal Trophy Award proizvajalec in dobavitelj s strokovno tovarne. Dobrodošli na debelo praznih kristalnih trofej izdelkov od nas.

Povpraševanje